In total sunt 1898 filme pe website.

Boot Hill (1969)

0
( Low Quality )

Boot Hill – La collina degli stivali – Aur și circ (1969) Film Online Subtitrat. În Vestul Sălbatic din secolul al XIX-lea, Cat Stevens (Terence Hill) este urmărit de o bandă criminală condusă de Finch. Rănit, el se ascunde în rulota unui circ ambulant, fiind găsit inconștient de trapezistul Joe. Banda reușește să dea de urma caravanei și, în timpul unui spectacol de circ, un pistolar din banda lui Finch îl ucide pe Joe. Thomas (Woody Strode), partenerul lui Joe, dorește să se răzbune pe ucigaș și îl caută pe Cat. Cei doi merg împreună să se întâlnească cu Hutch Bessy (Bud Spencer), un vechi prieten al lui Cat, și cu prietenul său mut Baby Doll. Acolo, Cat îi explică lui Hutch situația în care se află prietenul lor Sharp.

În micul oraș minier Kingstonville se găsise aur, iar licența de concesiune trebuia reînnoită în fiecare an. Autoritățile corupte, primarul Fisher și notarul, vor să pună mâna pe terenurile pe care se află aur și plătește o organizație criminală condusă de Finch pentru a-i teroriza pe locuitori și a-i face să-și cedeze concesiunile companiei miniere a lui Fisher. Banda îi forțează pe localnici să-și cedeze concesiunile, iar cei care refuză sunt uciși. Hutch Bessy îl arestase mai demult pe Finch.

În oraș sosește judecătorul Boone pentru a cerceta situația. În timpul unui spectacol de circ, cei patru reușesc să informeze judecătorul de terorizarea minerilor de către gangsteri. Într-o scenetă, doi oameni bine îmbrăcați lovesc un miner care descoperise aur pe ternul său, explicând astfel procedeele lui Fisher în fața tuturor. Apoi Cat, Thomas și Hutch reușesc să-i împuște pe majoritatea bandiților, iar Fisher este lăsat pentru a fi judecat.

Server 1

Server 2
 • 215 views
  loading...
  Despre Film 4 luni acum
  Boot Hill (1969)

  Gen: Comedie, Western

  Anul: 1969

  Nota IMDB: 5.7

  Director: Giuseppe Colizzi

  Actori: Terence Hill, Bud Spencer, Woody Strode

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!