In total sunt 1568 filme pe website.

Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

0
( Calitate HD )

Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) Film Online Subtitrat. La sfarsitul secolului al XIX-lea, Butch Cassidy si Sundance Kid si-au dobandit faima de temuti jefuitori de trenuri. Filmul e o evocare plina de caldura, de umor, dar si de dramatism a aventurilor celor doi.

Trei actori fabuloși interpretează rolurile: Paul Newman- Butch Cassidy, Robert Redford- Sundance Kid, Katharine Ross- Etta Place. Povestea, se pare, este autentică: sora mai mică a lui Butch a asistat la câteva filmări și a afirmat că Paul Newman seamănă leit cu personajul său. De asemenea, ea a relatat că Butch, cowboy fiind, a fost acuzat de furtul unui cal și nimeni nu-l mai angaja. Ca urmare devine spărgător de bănci și de vagoane poștale, alături de Sundance Kid. De altfel, în genericul filmului se spune: „Întâmplările acestea sunt, cele mai multe din ele, adevărate”. Cert este că aventurile lor au dobândit caracter de legendă, fiind socotiți invulnerabili.

Dar în finalul filmului, cei doi tâlhari simpatici înfruntă zeci de gloanțe, cu fruntea sus. Încremenirea lor mândră ar putea însemna că, în calitate de muritori și-au încheiat cariera, dar, ca personaje de legendă, vor dăinui.

Server 1

Server 2

Server 3

65 views
Despre Film 4 luni acum
Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

Gen: Biografie, Crima, Drama

Anul: 1969

Nota IMDB: 8.1

Director: George Roy Hill

Actori: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross

Tags: , , ,

Filme Similare
Ma ma (2015)
199 views
Diana (2013)
193 views
Comentarii Adauga un comentariu!