In total sunt 1934 filme pe website.

Chasseurs de dragons (2008)

0
( Calitate HD )

Dragon Hunters (2008) Film HD Online Subtitrat. Zoe este o fetiță care crede în legende, nu pentru că este naivă, ci pentru că îi plac. A crescut în castelul seniorului Arnold, unchiul său, petrecându-și timpul spionând cavalerii în armură, iar eroul său este Cavalerul Gotic, ale cărui aventuri le știe pe de rost. Zoe vede eroi peste tot, aventuri în fiecare dulap și inventează tot felul de minciuni.
Pentru a-l ajuta pe unchiul ei să scape de un teribil dragon, Zoe acționează de capul ei și pornește în căutarea unor eroi. Astfel îi găsește pe Gwizdo și Lian-Chu, doi vânători de dragoni.
Seniorul Arnold este un bătrân, țintuit într-un scaun rulant, cu ochii albi. Altădată un uriaș, acesta a supraviețuit înfruntării cu marele dragon, care se întoarce la fiecare 30 de sezoane pentru a distruge totul. Nimeni nu a reușit, însă, să-l înfrângă până nu a apărut Lian-Chu. Nu știm exact ce fel de dragon este, dar știm că Arnold a orbit când acesta l-a privit în ochi, mai știm că este coșmarul micuței Zoe și că Lian-Chu este cel destinat a-l înfrânge.

Server 1

Server 2
 • 111 views
  loading...
  Despre Film 3 luni acum
  Chasseurs de dragons (2008)

  Gen: Animatie, Aventura, Familie

  Anul: 2008

  Nota IMDB: 6.6

  Director: Guillaume Ivernel, Arthur Qwak

  Actori: Vincent Lindon, Patrick Timsit, Philippe Nahon

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!