In total sunt 1891 filme pe website.

Cop Out (2010)

0
( Calitate HD )

Polițai în misiune (2010) Film Online HD Subtitrat. În regia lui Kevin Smith, filmul „Polițai în misiune” ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, care se află pe urmele unui baseball-card extrem de valoros, trezindu-se în competiție cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecție.

Dar înainte de a recupera mult râvnitul card, reprezentându-l pe mijlocașul de baseball Andy Pafko în meciul din 1952, ei trebuie să o salveze pe o frumoasă mexicană, care deține cheia către niște milioane bune de dolari aflați în conturile unei bănci off-shore-și care devine, din cauza lor, martora unei crime notorii.

Detectiv cu experiență, Jimmy Monroe (Bruce Willis), are nevoie să încaseze banii pentru vestitul card Pafko ’52 pentru a plăti nunta fiicei sale, dar conform legilor lui Murphy…cartela îi este subtilizată, înainte de a o putea valorifica. Paul Hodges (Tracy Morgan) este „partenerul de echipă” al lui Jimmy, dar el este așa de frământat de infidelitatea soției sale, încât nu se poate concentra asupra cazului pe care-l au de rezolvat.

Jimmy și Paul s-au băgat în bucluc și nu mai au nimic de pierdut, așa încât ei vor încălca toate regulile meseriei – inclusiv apelând la ajutorul hoțului profesionist Dave (Seann William Scott), care-l calcă pe nervi pe Paul tot timpul cât cei doi polițiști se luptă să rezolve cazul.

Server 1

Server 2

Server 3
 • 172 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Cop Out (2010)

  Gen: Actiune, Comedie, Crima

  Anul: 2010

  Nota IMDB: 5.6

  Director: Kevin Smith

  Actori: Bruce Willis, Tracy Morgan, Juan Carlos Hernández

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!