In total sunt 1934 filme pe website.

Dersu Uzala (1975)

0
( Calitate HD )

Dersu Uzala (1975) Film Online HD Subtitrat. Filmul se bazeaza pe memoriile din 1923 ale exploratorului rus Vladimir Arseniev cu privire la expeditiile sala in regiunea Sikhote-Alin din Siberia, de-a lungul multiplelor explorari la inceputul secolului 20.
La cateva luni dupa cunoscuta sa tentativa de sinucidere, regizorul japonez Akira Kurosawa revine in lumea filmului la carma primei coproductii ruso-japoneze. Avand co-scenarist si regizor pe Kurosawa, Dersu Uzala este povestea unui Goldi (minoritate siberiano-asiatica), ghid si vanator, care la inceputul secolului XX accepta sa fie ghidul unui explorator rus si al unei trupe de soldati prin cele mai neprimitoare tinuturi din estul indepartat. Ghidul (Maxim Munzuk) fiind „una” cu natura aproape de la nastere reuseste sa isi slaveze grupul de la pieire.Turnat in aproape 4 ani, ” Dersu Urzala” castiga in 1976 Oscarul pentru cel mai bun film strain si il aduce pe Akira Kurosawa in topul industriei japoneze de film.

Pelicula este filmata aproape in intregime in aer liber, in aspra si frumoasa salbaticie siberiana. Ca si in cele mai multe din lucrarile lui Kurosawa fiecare cadru este atent compus pentru a forma o imagine dramatica. Filmul exploreaza tema unui nativ al padurii care este pe deplin integrat in mediul sau, al carui stil de viata va fi inevitabil distrus de civilizatie.

Server 1 Partea I

Server 1 Partea II

Server 2 Partea I

Server 2 Partea II
 • 124 views
  loading...
  Despre Film 3 luni acum
  Dersu Uzala (1975)

  Gen: Aventura, Biografie, Drama

  Anul: 1975

  Nota IMDB: 8.3

  Director: Akira Kurosawa

  Actori: Maksim Munzuk, Yuriy Solomin, Mikhail Bychkov

  Tags: , , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!