In total sunt 1898 filme pe website.

Edge of Tomorrow (2014)

0
( Calitate HD )

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014) Film Online HD Subtitrat. Acțiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face față.

Ofițerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigașă. Deși este ucis în doar câteva minute, Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa.

Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor.

Tom Cruise și Emily Blunt formează o echipă imbatabilă în superproducția SF Edge of Tomorrow: Prizonier în timp, un film Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, care ajunge în cinematografele din țară începând cu 6 iunie.

Server 1

Server 2

Server 3
 • 169 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Edge of Tomorrow (2014)

  Gen: Actiune, Aventura, Sci-Fi

  Anul: 2014

  Nota IMDB: 7.9

  Director: Doug Liman

  Actori: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!