In total sunt 1897 filme pe website.

Fifty Shades Darker (2017)

4
( Calitate HD )

Cincizeci de umbre întunecate (2017) Film Online HD Subtitrat. În timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

„Darker” prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-și reclădi relația cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în cele din urmă în fața celei mai importante decizii.

După despărțirea de Christian, Anastasia începe să lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca șef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neștiind că el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack și caută motive să îl concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea S.I.P., unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru care îl determină să își arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

În scenă intră Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

Server 6




 • 41.102 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Fifty Shades Darker (2017)

  Gen: Drama, In Curand, Romantic

  Anul: 2017

  Nota IMDB: N/A

  Director: James Foley

  Actori: Bella Heathcote, Dakota Johnson, Jamie Dornan

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!
   

  “Fifty Shades Darker (2017)” film 3 Comentarii.
  1. Ionella - 3 săptămâni acum demiş ki:

   dar nu merge…

  2. liviu - 2 săptămâni acum demiş ki:

   salut cand urcati filmul intreg, stie cineva?

  3. Tris - 2 săptămâni acum demiş ki:

   De ce nu merge?