In total sunt 1568 filme pe website.

Fifty Shades Darker (2017)

0
( Calitate HD )

Cincizeci de umbre întunecate (2017) Film Online HD Subtitrat. În timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

„Darker” prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-și reclădi relația cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în cele din urmă în fața celei mai importante decizii.

După despărțirea de Christian, Anastasia începe să lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca șef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neștiind că el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack și caută motive să îl concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea S.I.P., unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru care îl determină să își arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

În scenă intră Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj.

Premiera in Romania
10.02.2017

Trailer Server 1

Trailer Server 2

Trailer Server 3

386 views
Despre Film 2 săptămâni acum
Fifty Shades Darker (2017)

Gen: Drama, In Curand, Romantic

Anul: 2017

Nota IMDB: N/A

Director: James Foley

Actori: Bella Heathcote, Dakota Johnson, Jamie Dornan

Tags: , ,

Filme Similare
Ma ma (2015)
216 views
Diana (2013)
211 views
Jackie (2016)
437 views
Comentarii Adauga un comentariu!