In total sunt 1898 filme pe website.

Gattaca (1997)

1
( Calitate HD )

Gattaca (1997) Film Online Subtitrat. Secolul XXI aduce, pe langa alte cuceriri ale stiintei, si posibilitatea ca perfectiunea sa nu mai fie, pentru omenire, un vis imposibil.

Ingineria genetica a creat in laboratoarele sale omul superior, pentru care ratarea nu mai este posibila. Pentru aceasta creatura viitorul nu mai reprezinta o incertitudine, pentru ca si-l poate alege dinainte de a se naste.

Vincent Freeman (Ethan Hawke) este unul dintre ultimii oameni nascuti natural, iar nu in laboratoarele genetice. Miopia de care sufera ii ofera o pozitie umila in societate, acea de portar la uriasa corporatie Gattaca. Insa ceea ce nu poate fi controlat in laboratoare este dorinta omului de a-si implini visurile. Vincent Freeman si-a dorit intotdeauna sa poata zbura in cosmos, dar mostenirea genetica nu-i permite. El cumpara identitatea unui atlet si astfel este selectionat pentru o mult visata misiune pe Titan. Insa o crima petrecuta pe Gattaca il ameninta pe Vincent cu deconspirarea si pericliteaza relatia de dragoste abia infiripata intre el si Irene (Uma Thurman).
 • 110 views
  loading...
  Despre Film 6 luni acum
  Gattaca (1997)

  Gen: Drama, Sci-Fi, Thriller

  Anul: 1997

  Nota IMDB: 8.1

  Director: Andrew Niccol

  Actori: Uma Thurman, Ethan Hawke

  Tags: , , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!