In total sunt 1891 filme pe website.

Hostel (2005)

0
( Calitate HD )

Hostel – Căminul ororilor (2005) Film Online Subtitrat. Mult mai infiorator decat precedentul Cabin Fever, filmul HOSTEL este o mixtura de fapte dintre cele mai terifiante legate de natura umana si despre lumea ce ne inconjoara, adunate din multe povestiri imposibil de crezut, dar adevarate, despre traficul de carne vie, despre crima organizata la nivel international, si despre sex-turism. Cu o grafica neinduratoare si adanc deranjanta, este sigur ca filmul va soca si pe cei mai tari fani ai genului.

Cautand distractie si aventuri, colegii de facultate Paxton si Josh pornesc prin Europa cu rucsacurile in spate dornici sa adune amintiri din calatorii alaturi de noul prieten Oli, un islandez.

Cei doi sunt atrasi de un alt calator intr-un loc descris ca un „paradis” pentru turistii americani – un hotel dintr-un orasel din Slovacia, plin cu femei est-europene superbe si disperate. Cei doi ajung acolo si se cupleaza imediat cu Natalya si Svetlana. Poate prea usor.

Distrati de frumusetile est-europene, cei doi se trezesc intr-o situatie din ce in ce mai sinistra, despre care vor descoperi ca este la fel de intinsa precum coruptia post-comunista si la fel de adanca si sumbra precum firea umana – asta daca vor supravietui.

Server 1

Server 2
 • 112 views
  loading...
  Despre Film 5 luni acum
  Hostel (2005)

  Gen: Horror

  Anul: 2005

  Nota IMDB: 5.9

  Director: Eli Roth

  Actori: Jay Hernandez, Derek Richardson, Eythor Gudjonsson

  Tags:

  Comentarii Adauga un comentariu!