In total sunt 1898 filme pe website.

Ice Age 2: The Meltdown (2006)

0
( Calitate HD )

Ice Age 2: The Meltdown – Epoca de Gheață 2: Dezghețul (2006) Film Online Subtitrat. Aventura plina de peripetii a celor patru prieteni din Epoca de Gheata – Manny, Sid, Diego si Scrat – continua in peisajul devenit mai putin ostil datorita dezghetului.

Toate animalele se bucura de revenirea la o viata normala. Astfel, Manny se gandeste ca ar fi timpul sa-si intemeieze o familie, numai ca nimeni n-a mai vazut un alt mamut de foarte multa vreme. Manny ajunge sa creada ca este ultimul mamut in viata, pana cand o intalneste pe Ellie, unica femela mamut de pe pamant. Singura problema este ca cei doi nu se pot suferi unul pe celalalt.

Manny, Sid si Diego descopera ca incalzirea climei si dezghetul care a urmat ridica o problema serioasa: apele dezlantuite ameninta sa inunde intreaga vale.

Singura lor cale de salvare este de a ajunge la celalalt capat al vaii. Prin urmare, cei trei prieteni pornesc in aventura, impreuna cu Ellie, Crash si Eddie, doi noi amici, niste creaturi guralive si puse in permanenta pe sotii. In paralel, filmul prezinta peripetiile lui Scrat, care aici are un rol mai important decat in cel precedent.

Server 1

Server 2
 • 70 views
  loading...
  Despre Film 4 luni acum
  Ice Age 2: The Meltdown (2006)

  Gen: Actiune, Animatie, Aventura

  Anul: 2006

  Nota IMDB: 6.9

  Director: Carlos Saldanha

  Actori: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!