In total sunt 1854 filme pe website.

Kapoor and Sons (2016)

0
( Calitate HD )

Kapoor and Sons (2016) Film Online HD Subtitrat. Frații înstrăinați Rahul (Fawad Afzal Khan) și Arjun Kapoor (Sidharth Malhotra) sunt nevoiți să se întoarcă la casa copilăriei din Coonoor atunci când bunicul lor în vârstă de 90 de ani, Amarjeet (Rishi Kapoor), suferă un atac de cord. În acea casă încă locuiesc și părinții lor, Harsh și Sunita Kapoor (Rajat Kapoor și Ratna Pathak). Rahul este un scriitor care personifică imaginea unui tânăr de succes și pare să fie cea mai matură persoană din întreaga familie.

De cealaltă parte, Arjun se străduiește să-și găsească un loc de muncă unde să și rămână, lucrând la un site web și ca barman cu jumătate de normă. Datorită succesului său, Rahul este mai iubit de către familia lor, ceea ce nu-i pică deloc bine lui Arjun. În timp ce frații se străduiesc să se înțeleagă, Harsh și Sunita au și ei propriile dificultăți în căsnicie. Cei doi frați merg apoi la spital pentru a-și vizita bunicul și află că pentru a primi tratamentul corespunzător el trebuie transferat la Bangalore.

Locuind sub același acoperiș, secretele de familie încep să iasă la suprafață și neînțelegerile sunt pe punctul de-a se transforma în tragedii. Amarjeet, însă, nu dorește să plece la Bangalore și are doar două dorințe. Prima este aceea de-a fi îngropat într-un cimitir militar unde sunt și vechii lui prieteni, iar a doua este să facă o poză cu toată familia pe care s-o intituleze „Kapoor și Fiii, din 1921”. Mai târziu, Arjun se întâlnește cu un vechi prieten care-l invită la o petrecere unde o cunoaște pe Tia Malik (Alia Bhatt). Cei doi petrec împreună și par să se înțeleagă bine, dar odată cu apariția lui Rahul totul se complică.

Server 1

Server 2

Server 3
 • 88 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Kapoor and Sons (2016)

  Gen: Comedie, Drama, Romantic

  Anul: 2016

  Nota IMDB: 7.9

  Director: Shakun Batra

  Actori: Sidharth Malhotra, Fawad Khan, Alia Bhatt

  Tags: , , , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!