In total sunt 1934 filme pe website.

One Missed Call (2008)

0
( Calitate HD )

One Missed Call – Apel nepreluat (2008) Film Online Subtitrat. „Cum crezi că va fi când vei muri?” În thrillerul supranatural „Apel nepreluat”, un număr de oameni primesc pe mobil mesaje de groază despre sfârșitul care-i așteaptă. Deși mesajele pot fi șterse, numărul lor intră inevitabil în categoria: i-a sunat ceasul/mobilul.

Beth Raymond (Shannyn Sossamon) este traumatizată de soarta a două prietene care au murit la două zile una după alta. Cel mai înfricoșător lucru este că cele două au murit după ce au primit mesaje de groază pe telefonul mobil – de fapt, înregistrări terifiante ale ultimelor lor momente de viață. Deși mesajele au fost primite cu câteva zile înainte, moartea lor s-a petrecut exact atunci și așa cum fusese prezis în mesaje.

Polițiștii cred că Beth are halucinații – cu excepția detectivului Jack Andrews (Ed Burns), a cărui soră a murit într-un accident straniu, foarte asemănător cu moartea prietenelor lui Beth. Jack și Beth încep o căutare febrilă pentru a dezlega misterul apelurilor fatale.

Dar tocmai când se apropiau de adevăr, telefonul lui Beth a început să sune straniu, iar pe afișaj a apărut apel nepreluat…

Server 1

Server 2
 • 2.658 views
  loading...
  Despre Film 5 luni acum
  One Missed Call (2008)

  Gen: Horror, Mister

  Anul: 2008

  Nota IMDB: 3.9

  Director: Eric Valette

  Actori: Edward Burns, Shannyn Sossamon, Ana Claudia Talancón

  Tags: ,

  Comentarii Adauga un comentariu!