In total sunt 1551 filme pe website.

Pride and Prejudice and Zombies (2016)

0
( Calitate HD )

Mândrie + Prejudecată + Zombi (2016) Film Online HD Subtitrat. Scris şi regizat de Burr Steers (Igby Goes Down), bazat pe romanul de mare succes al lui Seth Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies este o adaptare nouă şi surprinzătoare a romanului clasic al lui Jane Austen, Pride and Prejudice.

Anglia secolului XIX este cuprinsă de un flagel misterios. Ţara este cotropită de morţi vii, care pun capăt felului de viaţă victorian, prefăcând peisajele bucolice engleze în zone de război. Nimeni nu se mai simte în siguranţă, iar prietenii se transformă în duşmani sălbatici. În scenă intră agresiva eroină Elizabeth Bennet, o maestră a artelor şi armelor marţiale, o tânără independentă, emancipată şi extrem de voluntară.

Circumstanţele teribile ale prezentului o obligă să se alieze cu Mr. Darcy, un gentleman chipeş, dar arogant, pe care ea nu-l poate suferi, dar pe care-l apreciază pentru abilitatea lui de a ucide zombi. Lăsând la o parte prejudecăţile personale sau sociale, Elizabeth şi Darcy trebuie să-şi unească forţele pe câmpul de luptă pentru a reuşi să scape ţara de ameninţarea sângeroasă a zombilor.

Server 1

Server 2

Server 3

51 views
Despre Film 4 săptămâni acum
Pride and Prejudice and Zombies (2016)

Gen: Actiune, Horror, Romantic

Anul: 2016

Nota IMDB: 5.8

Director: Burr Steers

Actori: Lily James, Sam Riley, Jack Huston

Tags: , , ,

Filme Similare
Diana (2013)
344 views
Comentarii Adauga un comentariu!