In total sunt 1854 filme pe website.

Rocky Balboa (2006)

0
( Calitate HD )

Rocky Balboa (2006) Film Online Subtitrat. În urmă cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fără viitor, angajatul unui cămătar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Într-o bună zi, norocul îi surâde: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l înfrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, având șanse de 1 la un milion. Curajul și perseverența lui Rocky, atât pe ring cât și în viață, au născut speranțe în sufletul a milioane de oameni.

Azi, când gloria de odinioară a apus, Rocky își petrece serile povestind întâmplări din viața sa clienților restaurantului al cărui patron este – denumit „Adrian’s”, după fosta sa soție, decedată, pe care o plânge în tăcere. Fiul său, Robert (interpretat de Milo Ventimiglia) nu trece nici măcar să-l vadă, fiind prea ocupat să-și trăiască propria viață. Timpul și loviturile încasate l-au slăbit pe Rocky, i-au lăsat cicatrici, i-au deformat pumnii și i-au luat totul, în afară de istorioarele cu care-și întreține clienții. Însă, în adâncul sufletului, Rocky a rămas același – un luptător.

Mason ‘The Line’ Dixon este campionul actual. În ochii publicului, singura sa trăsătură distinctivă este ușurința cu care și-a câștigat titlul. Având în vedere că nu s-a confruntat niciodată cu un adversar cu adevărat comparabil, chiar și fanii săi îl consideră un monstru plin de mușchi și lipsit de suflet, fără un real viitor în sport.

Într-o zi, o simulare pe computer îl pune față în față pe ring cu Rocky Balboa în vremurile sale de glorie. Cine ar fi câștigat, dacă cei doi s-ar fi confruntat în realitate? Loviturile ucigătoare și tehnice ale lui Dixon sau pasiunea și forța lui Rocky? Managerului lui Dixon îi vine ideea de a organiza o confruntare reală între cei doi, impulsionând astfel cariera clientului său.

Vestea face furori în rândurile fanilor de box. Tuturor li se pare o glumă. Dar pentru Rocky, acum de două ori mai în vârstă decât adversarul său, meciul este o șansă nesperată de a-și dovedi sieși și celor dragi că, odată cu trecerea timpului doar corpul devine mai slab, pe când sufletul mai puternic.

Server 1

Server 2
 • 81 views
  loading...
  Despre Film 4 luni acum
  Rocky Balboa (2006)

  Gen: Drama, Sport

  Anul: 2006

  Nota IMDB: 7.2

  Director: Sylvester Stallone

  Actori: Sylvester Stallone, Antonio Tarver, Milo Ventimiglia

  Tags: ,

  Comentarii Adauga un comentariu!