In total sunt 1965 filme pe website.

Rush Hour 2 (2001)

0
( Calitate HD )

Ora de vârf 2 (2001) Film Online HD Subtitrat. Cele mai rapide mâini din Est fac din nou echipă cu cea mai mare gură din Vest în Ora de vârf 2, mult așteptata continuare a blockbuster-ului Ora de vârf din 1998, comedia cu elemente de acțiune care a avut încasări de peste 250 milioane de dolari în întreaga lume.

Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Înarmat cu dicționarul chinez-englez, Carter este nerăbdător să-și înceapă mult-dorita vacanță și să guste delicatesele exotice ale acestui oraș. Însă Lee, polițistul aflat mereu la datorie, își continuă misiunile, frustrându-l pe Carter.

La puțin timp după sosirea lor, ei se confruntă cu cel mai important caz din carierele lor: o bombă a explodat în ambasada americană, omorând doi agenți vamali americani care investigau o rețea de traficanți de bani care producea milioane de dolari falși în bancnote de 100 $.

Poliția din Hong Kong bănuiește că în spatele acestei explozii s-ar afla Ricky Tan (JOHN LONE), conducătorul elegant și viclean al Fu-Cang-Long Triad, cea mai periculoasă bandă din China. Inspectorul Lee este desemnat să rezolve acest caz, spre disperarea lui Carter, care este prins fără voia sa în aceste evenimente simțind că planurile de vacanță i se duc pe apa sâmbetei. Pentru Lee, acest caz are o însemnătate aparte deoarece Ricky Tan fusese cândva partenerul tatălui său în cadrul poliției din Hong Kong jucând un rol direct în moartei tatălui său.

În timp ce autoritățile din Hong Kong și Statele Unite își dispută jurisdicția acestui caz, Lee împreună cu recalcitrantul Carter pornesc pe cont propriu o investigație pentru a da de urmele lui Tan. Însă de această dată este rândul detectivului Carter să se simtă precum peștele pe uscat, Lee având acum ocazia de a-l învăța câteva lecții în țara sa natală (după cum Lee îi spune lui Carter în engleza sa stâlcită, “în Hong Kong, eu sunt Michael Jackson, iar tu ești Toto”). Însă în stilul său inimitabil, guralivul Carter are și el câteva lucruri să-i învețe pe localnici!

Pe măsură ce Lee și Carter conduc o urmărire rapidă a lui Ricky Tan și a bandei sale, încercând să localizeze matrițele prețioase utilizate la tipărirea banilor falși, ei întorc pe dos o diversitate de localuri din Hong Kong, printre care un bar cu karaoke – unde Carter învață clientela formată din gangsteri cum să cânte versiunea finală a melodiei clasice „Don’t Stop ‘Till You Get Enough” – sala de masaj numită Cerul pe pământ și o petrecere pe yahtul lui Tan aflat în croazieră pe apele portului Victoria.

În drumul lor ei trebuie să se lupte cu mâna armată a lui Tan, frumoasa criminală Hu Li (ZHANG ZIYI), care a captivat publicul spectator cu rolul ‘Jen Yu’ în filmul distins cu premiul Oscar, Crouching Tiger, Hidden Dragon – Tigru și dragon), patronul miliardar al hotelului și asociatul principal al lui Tan, Steven Reign (interpretat de actorul legendar de comedie ALAN KING) și agenta serviciului secret american fermecătoare, misterioasăp și aparent coruptă, Isabella Molina (ROSELYN SANCHEZ).

Acțiunea revine în Statele Unite pentru un scurt raid prin Los Angeles înainte de a atinge punctul culminant într-un final spectaculos și plin de acțiune în noaptea inaugurării hotelului-cazino Red Dragon în Las Vegas Strip.

Server 1

Server 2

Server 3
 • 194 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Rush Hour 2 (2001)

  Gen: Actiune, Comedie, Crima

  Anul: 2001

  Nota IMDB: 6.6

  Director: Brett Ratner

  Actori: Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone

  Tags: , ,

  Filme Similare
  Force 2 (2016)
  32 views
  Comentarii Adauga un comentariu!