In total sunt 1898 filme pe website.

Seed of Chucky (2004)

0
( Calitate HD )

Fiul lui Chucky (2004) Film Online HD Subtitrat. Păpușa ucigașă s-a întors! Cel de-al cincilea film din îndrăgita serie de comedii horror cu Chucky („Child’s Play”). Creatorul seriei și scenaristul tuturor celor cinci filme, Don Mancini își face acum debutul regizoral. În film debutează și Glen (voce Billy Boyd din „The Lord of the Rings”), păpușa orfană care este nimeni altul decât copilul oribilului „drac-înpăpușat” Chucky (voce Brad Dourif) precum și mireasa lui sucită, Tiffany (voce Jennifer Tilly).

Atunci când începe producția la un film despre legenda urbană a faptelor criminale comise de părintii lui, Glen vine la Hollywood și îi readuce la viață pe părinții lui însetați de sânge.

Dinamica familiei este departe de a fi perfectă, deoarece Chucky și Tiffany și-o iau în cap și încep un nou val da haos criminal; spre oroarea pașnicului Glen. Lui Chucky nu-i vine să creadă că fiul său nu vrea să-i pășească pe urme, iar Tiffany e lovită de mania vedetismului, și nu-i vine să creadă că în filmul care se face despre ei, rolul ei va fi interpretat de actrița ei preferată, Jennifer Tilly, care în curând va deveni gazda neștiutoate a aceste noi familii… mai mult decât o cer legile ospitalității.

Server 1

Server 2

Server 3
 • 676 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Seed of Chucky (2004)

  Gen: Comedie, Fantezie, Horror

  Anul: 2004

  Nota IMDB: 4.9

  Director: Don Mancini

  Actori: Jennifer Tilly, Brad Dourif, John Waters

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!