In total sunt 1891 filme pe website.

Sherlock Holmes (2009)

0
( Calitate HD )

Sherlock Holmes (2009) Film Online HD Subtitrat. Sherlock Holmes și-a construit reputația dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observație, pe deducția sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forța pumnului.
Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei amenințări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o așteaptă.

După un șir lung de crime violente de tip ritual, Holmes și Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă și pentru a-l prinde pe ucigaș: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood—care îi terorizase pe colegii de pușcărie și totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni și folosi forțele răului—îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuția va eșua conform planurilor lui Blackwood.

Iar atunci când Blackwood pare a-și fi dus la bun sfârșit toate amenințările, aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra și confuzie în rândul celor de la Scotland Yard. Dar pentru Holmes, acest joc este doar o nouă provocare.

Portretizându-l din nou pe cel mai faimos erou al lui Sir Arthur Conan Doyle, Robert Downey Jr. îl interpretează pe legendarul detectiv, Sherlock Holmes. Dovedind abilități de luptă la fel de puternice ca și renumita sa inteligență, Holmes uzează de cele mai ingenioase metode pentru a descâlci ițele unui caz extrem de complicat, călătorind acolo unde nu i-ar fi trecut nimănui prin minte, pentru a găsi ceea ce alții nici măcar nu și-au imaginat vreodată.

Jude Law îl interpretează pe Watson, aliatul dintotdeauna al lui Holmes, care i se alătură ca de obicei pentru a rezolva ultimul caz, înainte ca doctorul să înceapă o viață nouă, de om însurat. Rachel McAdams joacă rolul Irenei Adler, o americancă care este pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoasă, având o relație furtunoasă cu detectivul, ce constituie, de altfel, singura șaradă pe care acesta nu o poate rezolva. Mark Strong îl interpretează pe Lordul Blackwood, dotat cu un intelect redutabil, care, combinat cu ambiția și lipsa sa de scrupule, îl face să fie un adversar de temut. Eddie Marsan îl întruchipează pe angajatul Scotland Yard, Inspectorul Lestrade, care e impresionat și totodată timorat de marele Sherlock Holmes.

Server 1

Server 2
 • 120 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Sherlock Holmes (2009)

  Gen: Actiune, Aventura, Crima

  Anul: 2009

  Nota IMDB: 7.6

  Director: Guy Ritchie

  Actori: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!