In total sunt 1551 filme pe website.

Skiptrace (2016)

0
( Calitate HD )

Skiptrace – Detectivul, mafia şi cartoforul (2016) Film Online Subtitrat. Skiptrace e povestea lui Bennie Chan (Jackie Chan), un detectiv din Hong Kong care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu. Când nepoata lui Bennie, Samantha (Bingbing Fan), intră în belele cu sindicatul crimei condus de Wong, Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație. Acesta e nimeni altul decât șmechreașul cartofor Connor Watts (Johnny Knoville).

Dar Bennie descoperă repede că, dacă îl aduce pe Connor înapoi în Hong Kong va rezolva mai mult decât problemele nepoatei sale; Connor știe lucruri despre Victor Wong care, odată expuse, l-ar arunca pentru totdeauna după gratii pe omul de afaceri corupt.

Pornind într-o cursă contracronometru ca să-l predea pe Connor în Hong Kong, cei doi parteneri improbabili au parte de o aventură pe cât de incitantă, pe atât de periculoasă, care înconjoară tot globul, din munții Mongoliei până în deșertul Gobi.

Server 1

Server 2

171 views
Despre Film 4 luni acum
Skiptrace (2016)

Gen: Actiune, Comedie

Anul: 2016

Nota IMDB: 5.8

Director: Renny Harlin

Actori: Jackie Chan, Johnny Knoxville, Bingbing Fan

Tags: , ,

Comentarii Adauga un comentariu!