In total sunt 1551 filme pe website.

That’s My Boy (2012)

0
( Calitate HD )

Băiatu’ tatii (2012) Film Online HD Subtitrat. Într-o bună zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlnește pe iubirea vieții sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toții știm ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea și lăsând-o însărcinată. Cum era de așteptat, povestea lor de dragoste se termină prost – doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băiețelul născut din relația lor plină de pasiune.

Deși Donny se străduie din răsputeri să fie un bun tată, sarcina îl depășește și eșuează. Acum, 30 de ani mai târziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes și lucrează pe Wall Street. Plecând de la tatăl său imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai văzuse de ani de zile. Însă Donny are probleme cu Fiscul și mari datorii, prin urmare se gândește că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obțină banii și să-și plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare.

Revederea dintre cei doi are loc chiar în ajunul nunții lui Todd cu Jamie (interpretată de Leighton Meester). Donny debarcă intempestiv, provocând stupoare și dând peste cap toate pregătirile și petrecerea de nuntă. Pentru Donny, aceasta ar putea fi o șansă de a se reconcilia cu fiul său, însă va fi oare el capabil să se comporte ca un adevărat tată ?

Server 1

Server 2

Server 3

133 views
Despre Film 3 săptămâni acum
That’s My Boy (2012)

Gen: Comedie

Anul: 2012

Nota IMDB: 5.6

Director: Sean Anders

Actori: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester

Tags:

Comentarii Adauga un comentariu!