In total sunt 1891 filme pe website.

The Flight of Dragons (1982)

0
( Calitate HD )

Zborul Dragonilor (1982) Film Online HD Subtitrat. Filmul „Zborul Dragonilor” este adaptat dupa cartea cu acelasi nume, a lui Peter Dickinson. O poveste foarte frumoasa…. o epocă între cea decadentă a magiei și între cea a logicii, în care dragonii zburau pe cer, liberi și netulburați. Omenirea se confruntă cu o mare problemă: trebuie să aleagă între lumea magiei și lumea științei. Care va învinge ?

Patru frati : Vrăjitorul Verde al naturii, Solarius – Vrăjitorul Albastru (stăpânul adâncimilor și înălțimilor ), Lo Tae Shao – Vrăjitorul de Aur ( ărâmul lui e format din lumină) si Ommadon – Vrăjitorul Roșu (stăpânul tărâmului diavolilor, al întunericului).

Cum răul face parte din toate, face parte și din lumea magiei. Ironia întregii existențe e că binele ar fi inutil dacă n-ar exista răul. Lumea are nevoie de magie. Magia nu poate muri. Asa ca, cei trei vrajitori – Verde, Albastru si cel de Aur fac o alianta si incearca sa il opreasca pe vrajitorul Intunericului – Ommadon – in a face rau.

Legile străvechi ale magiei nu permit ca cei patru frați să se lupte între ei. Misiunea va fi să fure coroana roșie a lui Ommadon. Vrajitorul pleaca in cautarea descendentului îndepărtat al Marelui Peter – Stăpânul Dragonilor. Il gaseste pe insasi Peter Dickenson – un tanar pasionat de tainele magiei si il convige sa se alature cauzei lor. Acesta se indragoseste imediat de fiica vrajitorului Verde – Melisande. Impreuna trec prin multe obstacole pentru a rega oamenilor magia.

Server 1

Server 2

Server 3
 • 75 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  The Flight of Dragons (1982)

  Gen: Animatie, Aventura, Familie

  Anul: 1982

  Nota IMDB: 7.8

  Director: Jules Bass, Arthur Rankin Jr.

  Actori: Victor Buono, James Gregory, James Earl Jones

  Tags: , , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!