In total sunt 1854 filme pe website.

The Scorpion King (2002)

0
( Calitate HD )

Regele scorpion (2002) Film Online HD Subtitrat. În urmă cu 5000 de ani, un războinic extrem de aprig pe nume Memnon credea că îi este predestinat să conducă popoarele împrăștiate în întregul deșert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munții și câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea. Lovea cu o precizie nemiloasă, care îi înfricoșa pe cei ce i se opuneau deoarece strategiile lui Memnon erau puse la punct de un profet care îl sfătuia când, unde și cum să atace. Niciodată nu a pierdut vreo bătălie.

Numai câteva triburi, între care nu exista o alianță naturală, se mai aflau între Memnon și tron. Cunoscând faptul că lovitura sa finală este inevitabilă, triburile se unesc cu mare greutate împotriva inamicului comun, folosindu-se de Mathayus, descendent al unor generații întregi de asasini adus pentru a-l ucide pe profet și a-l lăsa pe Memnon fără ajutorul său cel mai de preț.

Astfel, Mathayus se angajează într-o bătălie care necesită toată viclenia, curajul și tăria de care acesta poate da dovadă. Strecurându-se în palatul lui Memnon din cunoscutul oraș Gommorah, Mathayus descoperă că profetul este de fapt o femeie, frumoasa Cassandra. Decât să o ucidă, el preferă să o ia ostatică, ducând-o în Valea Morții. Cu toate că este conștient de faptul că armata sa este mult mai puțin numeroasă decât cea a lui Memnon, Mathayus crede că singura șansă de supraviețuire atârnă de o confruntare directă cu Memnon.

Viziunile Cassandrei arată că Mathayus va muri într-o astfel de bătălie. Dar Mathayus s-a ghidat întotdeauna după o credință veche a poporului său – trăiești liber, mori frumos.

Server 1

Server 2

Server 3
 • 199 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  The Scorpion King (2002)

  Gen: Actiune, Aventura, Fantezie

  Anul: 2002

  Nota IMDB: 5.5

  Director: Chuck Russell

  Actori: Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clarke Duncan

  Tags: , ,

  Filme Similare
  Aloys (2016)
  40 views
  Comentarii Adauga un comentariu!