In total sunt 1897 filme pe website.

Travelers – Sezonul 1 (2016)

1
( Calitate HD )

Travelers – Sezonul 1 (2016) Serial Online Subtitrat HD 720p. Peste câteva sute de ani, oamenii care au supravieţuit au descoperit cum să trimită conştiinţa înapoi prin timp oamenilor din secolul XXI. Aceşti călători preiau vieţile altora în încercarea lor de salvare a omenirii de la un viitor îngrozitor.

Mai întâi, să ieșim din modul în care partea proasta – problema timpului de călătorie, sau, în acest caz. Problema timpului-călătorilor care au o capacitate mai mare decât ei pretind. Premisa a poveștii este că indivizii pot muta în viitor conștiința lor înapoi în timp, într-o altă persoană. Chiar dacă acceptăm că este posibil, problema în primul episod este că acest sistem pare sa fie capabil sa se vindece 1) traumatisme cerebrale fizice, 2) severă de handicap intelectual de dezvoltare, și 3), dependenta de droguri fizice. Primul episod nici nu a recunoscut faptul că aceasta este o “putere” pe care călătorii de timp proprii, și pur și simplu, precizând că conștiința poate fi transferată înapoi în timp, nu se referă la acest lucru.

Unul dintre punctele forte ale acestui spectacol este că nu este prea ambițioasă, pretențios, sau științific. Este foarte mult la pământ în prezent (în prezent fiind 2016) și realitatea noastră, pe care eu personal sunt recunoscător. Nu sunt nici o mustață, răsucind raufacatori oamenii de știință nebun sau miliardari umbrite (ca de încă) – personajele sunt tineresc și relatable, interpretat de un ansamblu foarte promițătoare de actori canadieni.

Premisa este refreshingly originală, folosind ideea sufletelor care găzduiesc navele umane, mai degrabă decât actul fizic al timpului de deplasare (nu există nici un mașini ale timpului aici siropoase). Grant MacLaren (jucat de Eric McCormack) runde grup ca o figură autoritară mai veche de mult nevoie. După ce a văzut locul de muncă anterioare care acționează McCormack lui am nici o îndoială că va servi drept coloană vertebrală pentru acest spectacol.

Serialul se actualizeaza in functie de aparitia subtitrarilor pe site-urile de specialitate.

Sezonul 01 Episodul 01 – Travelers


Sezonul 01 Episodul 02 – Protocol 6


Sezonul 01 Episodul 03 – Aleksander


Sezonul 01 Episodul 04 – Hall


Sezonul 01 Episodul 05 – Room 101


Sezonul 01 Episodul 06 – Helios 685


Sezonul 01 Episodul 07 – Protocol 5


Sezonul 01 Episodul 08 – DonnerSezonul 01 Episodul 09 – BishopSezonul 01 Episodul 10 – KathrynSezonul 01 Episodul 11 – Marcy

 • 504 views
  loading...
  Despre Film 3 luni acum
  Travelers – Sezonul 1 (2016)

  Gen: Sci-Fi, Seriale Online

  Anul: 2016

  Nota IMDB: 7.7

  Director: Brad Wright

  Actori: MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Eric McCormack

  Tags: , ,

  Comentarii Adauga un comentariu!