In total sunt 1854 filme pe website.

Underworld: Evolution (2006)

0
( Calitate HD )

Lumea de dincolo 2: Evolutia (2006) Film Online HD Subtitrat. Filmul continua saga razboiului dintre Death Dealers (vampiri) si Lycans-ii (varcolaci). Acum vom afla inceputul razboiului dintre cele doua triburi deoarece Selene (Kate Beckinsale) si Michael (Scott Speedman), hibridul lycan, incearca sa descopere secretele nasterii lor.Noul film este o legenda moderna despre actiune, intrigi si dragoste interzisa, care ii va conduce intr-o lupta pentru a opri razboaiele deoarece nemuritorii trebuie sa-si primeasca in sfarsit pedeapsa.

Filmul începe din punctul unde se termina „Lumea de Dincolo”: Selene și Michael fug de vampiri. Fiind cea care i-a provocat moartea lui Viktor, Selene nu mai poate spera decât să îl înduplece pe ultimul bătrân rămas, Marcus. Dar Marcus s-a trezit deja și a devenit o făptură mult mai puternică decât înainte. Acum, singurul lui țel este să îl trezească și pe fratele său Lycan, William, eliberându-l din închisoarea sa eternă. Nu a mai rămas prea mult timp, iar Selene și Michael trebuie să pună cap la cap ultimele indicii, pentru a descifra misterele descendenței lor de sânge și a-l opri pe Marcus înainte să fie prea târziu.

Acest film este o legendă modernă despre acțiune, intrigi și dragoste interzisă, care îi va conduce într-o luptă pentru a opri războaiele, deoarece nemuritorii trebuie să-și primească în sfârșit pedeapsa.

Server 1

Server 2
 • 96 views
  loading...
  Despre Film 2 luni acum
  Underworld: Evolution (2006)

  Gen: Actiune, Aventura, Fantezie

  Anul: 2006

  Nota IMDB: 6.8

  Director: Len Wiseman

  Actori: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy

  Tags: , ,

  Filme Similare
  Aloys (2016)
  40 views
  Comentarii Adauga un comentariu!